Service

Service

Skiurile tale nu pot funcţiona la capacitate maximă fără întreţinere. Pentru a te bucura de o coborâre cât mai lină sau rapidă, pe orice tip de zăpadă, skiurile trebuie să fie în condiţia cea mai bună. Este recomandat, ca după utilizarea frecventă a echitamentului de ski sau de snowboard, acestea să fie întreţinute la un centru de service.

Acest proces include:
-repararea tălpii
-ascuţirea canturilor
-ceruirea tălpii

Service-ul nostru este pregătit să facă faţă oricărui tip de reparaţie, iar pentru aceasta lucrăm cu maşina de şlefuit REICHMANN care e dotatată cu sistem de presiune constantă ce asigură o şlefuire de calitate a tălpii. Reparaţia skiurilor sau a snowboardului este realizată în max. 48 ore, pentru ca dumneavoastră să vă puteţi întoarce din nou pe pârtie la distracţie!

Pentru schiurile/snowboardurile cu probleme mari tariful normal poate fi majorat cu până la 200% sau schiul nu poate fi primit în service. Vă mulţumim pentru înţelegere!

ski si snowboard

Service complet

Service-ul complet este facut prin repararea tălpi, ascuţirea canturilor si ceruire
Lei30Pana la 90 Lei
Service complet schi copii
Ascuţirea canturilor
Repararea tălpii
Ceruirea tălpii
Lei50Pana la 150 Lei
Service complet schi
Ascuţirea canturilor
Repararea tălpii
Ceruirea tălpii
Lei60Pana la 180 Lei
Service complet snowboard
Ascuţirea canturilor
Repararea tălpii
Ceruirea tălpii
02
Din magazin

Ai nevoie de echipament

MAGAZINUL SNOWCENTER ESTE DEDICAT SPORTURILOR DE IARNA, IAR AICI VETI GASI ECHIPAMENTE DE SKI SI SNOWBOARD COMPLETE: SKIURI, CLAPARI, BETE, PLACI SNOWBOARD, BOOTS SI LEGATURI SNOWBOARD, OCHELARI SKI SI SNOWBOARD, CASTI DE PROTECTIE, ATAT NOI CAT SI SECOND-HAND. ASIGURAM TOTODATA SI SERVICII DE REPARATII SI INTRETINERE A ECHIPAMENTELOR, UTILIZAND MATERIALE PROFESIONALE, CARE GARANTEAZA CALITATEA SERVICIILOR.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Call Now Button